Line og Inges specialeblog

torsdag, juni 15, 2006

Indtryk fra Prolecenter Nord

Som tidligere nævnt bor vi lige ved siden af Storcenter Nord. Og i denne oase midt i Århus N tilbringer vi gerne lidt tid, når vi har brug for en lille pause. Til vores store glæde blev centeret for noget tid siden røgfrit. Ja, eller, altså.... det vil sige på fællesarealerne er der rygning forbudt, men man kan selvfølgelig ikke forlange af de enkelte forretningsdrivende at de også skal indføre rygeforbud. Det er klart at både Føtexs cafeteria og Cafe Coco - på deres 20 kvm og med direkte åbning ud til fornævnte fællesareal - er nødt til både at have en ryger - og en ikke-rygerafdeling. Så altså, man må ikke stå på gangen og ryge.

I går stod jeg på omtalte gang, selvfølgelig uden at ryge, og snakkede med en bekendt, som havde et enormt behov for normal social omgang, da hun lige havde afleveret eksamensopgave. En eller anden taber noget ud af en indkøbsvogn, det umiddelbart ligner en pakke pålæg, som bliver liggende på gulvet foran en kasse med bøger. Der kommer en del mennesker forbi denne her pakke med pålæg indtil en mand, som har stået og kigget på bøgerne, får øje på pakken, tager den op og kommer den i sin rygsæk. Så er hans frokost reddet. Sådan kan man være så heldig på en tur i centeret.

Føtex er naturligvis en historie for sig. Her har vi fundet mange gode ting, som nu er en uundværlig del af vores kontor. For eksempel en ventilator, en hobbykniv og et spil drukpoker. For tiden er en tur i Føtex dog mere at sammenligne med en opdagelsesrejse end en indkøbstur, fordi de bygger om og flytter rundt på tingene hver dag. En af de ting, som Inge har opdaget på et af disse eventyr, er denne noget usædvanlige brug af fallossymbolik:

Tænk at man skulle opleve det i køledisken. Det er pornoficeringen af det danske samfund, der også er slået i gennem hos mejerierne. Helt ærligt, hvad blev der af køerne?

2 Comments:

  • ... jeg tror det er den mest forstyrende post jeg nogensinde har læst.

    By Anonymous Anonym, at 9:57 AM  

  • hehe, har du stået og taget billeder af mælken i Føtex Line??
    Hvis der er noget der er forstyrrende, så er det når en buttet ko med pels bliver byttet ud med fallossymboler - hvornår stopper det?

    By Anonymous Anonym, at 11:28 AM  

Send en kommentar

<< Home